Одржана шеста Академија вештина

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова  је током викенда на Палићу организовао шесту по реду „Академију вештина“.

Програм је окупио жене и мушкарце заинтересоване да унапреде своја знања из области предузетништва, као и жене и мушкарце који су на почетку покретања сопственог бизниса, а у циљу економског оснаживања жена на територији Војводине.

Полазници и полазнице су одабрани након позива, а према критеријумима који су били установљени од стране Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

Едукације је обухватила теме које се тичу покретања посла, тимског рада, места у тиму, креирања бренда (или услуге) и његовог представљања на тржишту кроз интернет маркетинг, управљањем временом и емоцијама на послу, као и умрежавање, успостављање међусобне сарадње и развој предузетништва пре свега у руралној средини.

Академију је отворила подсекретарка покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова Диана Миловић, која је поред добродошлице свим учесницима пожелела пуно успеха и среће током обуке.

Током трајања семинара, предавањима се прикључила и помоћница покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова Ђенђи Селеши, која је искористила прилику да са полазницима након представљања подели и своје предузетничко искуство.

Након сублимације и саслушаних утисака полазница и полазника семинара госпођа Диана Миловић је учесницама/има уручила уверења о завршеној обуци и свима пожелела пуно среће и успеха у будућем раду и развоју сопственог бизниса.