Посета покрајинског секретара Новом Бечеју

Нови Бечеј, 15. април  – Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је данас са својим сарадницима општину Нови Бечеј и том приликом разговарао са председником општине Сашом Максимовићем, замеником председника Ивицом Миланковим и директорима установа социјалне заштите из ове општине.

Директор Центра за социјални рад Александар Фабијан и директорка установе за смештај корисника Љиљана Богнић, упознали су покрајинског секретара са тренутном ситуацијом и организацијом рада у установама, условљеном епидемиолошком ситуацијом.

Покрајински секретар је рекао да у наредним данима очекује решавање конкурса намењеног унапређењу социјалне заштите на територији Аутономне покрајине Војводине у укупном износу од 90 милиона динара. „Како су се обе ове установе од почетка пандемије добро организовале рад са корисницима и могу бити добар пример људског односа запослених према корисницима, при решавању захтева ћемо узети у обзир и њихове потребе, које су свакако промењене у односу на период пре пандемије“ истакао је секретар Вулетић.