Бачки Петровац

Нови Сад КАЊИЖА НОВИ КНЕЖЕВАЦ СУБОТИЦА СОМБОР БАЧКА ТОПОЛА СЕНТА ЧОКА КИКИНДА АДА МАЛИ ИЂОШ БЕЧЕЈ НОВИ БЕЧЕЈ ЖИТИШТЕ АПАТИН КУЛА СРБОБРАН ОЏАЦИ БАЧКА ПАЛАНКА ВРБАС БАЧКИ ПЕТРОВАЦ ТЕМЕРИН ЖАБАЉ ЗРЕЊАНИН СЕЧАЊ ПЛАНДИШТЕ ТИТЕЛ БЕОЧИН СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ КОВАЧИЦА АЛИБУНАР ВРШАЦ ШИД СРЕМСКА МИТРОВИЦА ИРИГ ИНЂИЈА РУМА СТАРА ПАЗОВА ОПОВО ПЕЋИНЦИ ПАНЧЕВО КОВИН БЕЛА ЦРКВА НОВА ЦРЊА БАЧ

ОПШТИНА БАЧКИ ПЕТРОВАЦ

 

Услуга лични пратилац детета:

Назив:

Оснивач:

Лиценца:

Број лиценце:

Капацитет организације:

ЛИЧНИ ПРАТИЛАЦ ДЕТЕТА ПРИ УДРУЖЕЊУ ЕКУМЕНСКА ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА НОВИ САД
Бачки Петровац, 

ул. Коларова бр.6

e-mail:  borka@ehons.org

Тилда Ђенге- Слифка

Тел.

064/659-5542

ОГРАНИЧЕНА

на 5 година

(од 03.06.2019.

до 03.06.2024. године)

Број: 0496

Лични пратилац детета

 

Центри за социјални рад на територији АП Војводине:

Место:

Поштански број:

Адреса:

Телефон:

е-маил:

Бачки
Петровац

21470

Народне револуције 7

021/780-126
ф:021/780-057

centarpetrovec@gmail.com