Предраг Вулетић обишао пензионере на рехабилитацији у Бањи Јунаковић

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишао је јуче Бању Јунаковић у којој се налазе пензионери на рехабилитацији. Током године, око 12.000 пензионера са најнижим пензијама упућују се на рехабилитацију о трошку ПИО фонда. Из Војводине ће ове године на рехабилитацију бити упућено 2.970 пензионера. Тренутно, на рехабилитацији у Бањи Јунаковић налази се 30 пензионера филијале ПИО фонда из Врбаса.

Покрајински секретар је у обиласку бањског комплекса добио информације о услугама које се пружају пензионерима на опоравку, али и могућностима које Бања пружа свим осталим гостима.

Након обиласка Бање и разговора са корисницима ове услуге, Предраг Вулетић је у разговору са председником општине Апатин Радивојем Секулићем, директором дирекције ПИО фонда Славком Имрићем и директорима установа социјалне заштите општине Апатин упознат са стањем у овој области, активностима које се спроводе, као и потребама локалне самоуправе и самих корисника у циљу унапређивања области социјалне заштите.