Покрајински секретар Bулетић посетио старе у Kуцури

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић са сарадницама посетио је данас одељење Геронтолошког центра Врбас у Куцури и разговарао са корисницима и запосленима.

Током радног дела посете, директорка Геронтолошког центра Радмила Мусић упознала је секретара са радовима на увођењу система за аутоматску дојаву пожара у одељењу Геронтолошког центра у Куцури, које финансира управо Покрајински секретаријат. Но посета је већином имала неформалан карактер. Корисници смештаја су заједно са гостима учествовали у занимљивим квиз активностима које су организовали радни терапеути установе, а као симбол пријатељства, корисник Драго Кекић поклонио је Вулетићу слику коју је самостално израдио на креативној радионици.

“Заиста сам се осетио добродошлим и као ваш пријатељ. Обично у кућу у којој вам је лепо желите да се поново вратите. Желим још једном да вам кажем да ћемо се моји сарадници и ја потрудити да вам увек пружимо подршку и помоћ. Ово обећање данас вам испуњавам у виду набавке потребних лекова и здравственог помагала, колица за особе са инвалидитетом”, рекао је на крају посете секретар Вулетић.