Покрајински секретар Предраг Вулетић обишао Геронтолошки центар у Кикинди

Кикинда, 21.септембар – Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић обишао је данас Геронтолошки центар Кикинда, објекат Нови дом. Приликом обиласка покрајински секретар је разговарао са корисницима Дома о условима  у Дому и њиховом задовољству, и са руководством Установе о плановима и потребама које имају. Директор Геронтолошког центра је упознао покрајинског секретара о процесу лиценцирања у који су ушли, као и о неопходним радовима неопходним за подизањем квалитета услуга у Дому.

Приликом обиласка Предраг Вулетић је у присуству председника општине Кикинда Павла Маркова и директора Дома Светислава Вукмирца присуствовао обележавању крсне славе дома и резању славског колача.

Предраг Вулетић је захвалио на позиву да овај свечарски дан проведе у једном дому и у домаћинској атмосфери, што је, по речима Вулетића, један од основних стубова породице.“За претходних сто дана Покрајинске владе обишли смо скоро све установе социјалне заштите чији смо оснивачи и увидели да су један дуги низ година биле запостављене од покрајинских органа и свог оснивача. Трудићемо се да у сарадњи са директорима установа и Министарством за рад , запошљавање, борачка и социјална питања направимо кавлитетан план активности који ће пратити и одговарајућа финансијска средства.“