Обележен дан општине Бачка Паланка

Бачка Паланка, Челарево, 19.октобар – Поводом обележавања Дана општине покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић и подсекретар Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Војновић посетили су општину Бачка Паланка. У посети општини били су амбасадори Руске Федерације и Краљевине Данске.

Делегација је након разговора у згради општине положила венце на спомен обележје борцима НОР-а и СССР-а  који су животе изгубили у борбама за ослобођење Бачке Паланке.

Добитник Октобарске награде за најбољи колектив, Calsberg Србија из Челарева угостио је делегацију амбасадора, представника општине и Покрајинске владе, након чега је одржан радни састанак са привредницима општине.

Током састанка Предраг Вулетић је истакао да Покрајинска влада стоји на располагању привредницима и да је у интересу Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова да се улаже у привреду, да се запошљава што већи број људи и да се развијају социјално одговорне комапније.