Покрајински секретар Предраг Вулетић у посети Новом Бечеју

Нови Бечеј, 3.април – Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић посетио је Дом за смештај душевно оболелих лица „Свети Василије острошки чудотворац“ у Новом Бечеју. Током радне посете директорка Дома Љиљана Богнић упознала је покрајинског секретара о стању и потребама у Дому.

По речима директорке тренутно је у току завршна фаза реконструкције тавнског простора у Новом објект, који ће по завршетку радова растеретити капацитете овог објекта.

Покрајински секретар је обишао радове који су у току и изразио велико задовољство стањем у Дому. „За Дом у Новом Бечеју можемо са сигурношћу рећи да је пример добре праксе у установама социјалне заштите“, истакао је Предраг Вулетић.  

Свака посета установама чији је оснивач Покрајинска влада је значајна за саледавање тренутног стања и потреба које установе имају. „Сматрам да је својим односом премаустановама социјалне заштите претходном периоду Покрајинска влада показала своју одговорност према крајњим корисницима ових установа. Надам се да ћемо и средствима јавног конкурса који се ускоро завршава унапредити стандарде живота и рада у установама социјалне заштите.“ Рекао је покрајински секретар Предраг Вулетић.