Покрајински секретар обишао Дом у Молу

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић, боравио је у Ади, где је у име Покрајинске владе потписао заједнички споразум са општином Ада о значајним улагањима у установу Дом за старе и пензионере Мол.
Споразум од стране домаћина потписали су председник општине Золтан Билицки и директорица Дома за старе и пензионере Мол, Данијела Шевић.

Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије определила је Дому за старе и пензионере у Молу, средства у вредности од 11 милиона динара, у циљу испуњавања структуралних и функционалних стандарда као услова за добијање лиценце.

Како је навела директорица дома Данијела Шевић, средства ће бити усмерена за адаптацију плафона у зградама за смештај одраслих и старих лица и на санацију трпезарије кухињског блока.

Поред ових улагања, Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова је у претходних годину дана Дому за старе и пензионере Мол одобрио преко 5,6 милиона динара како би се испунили услови неопходни за добијање трајне лиценце.

Током обиласка Дома Предраг Вулетић је разговарао са корисницима и запосленима. Директорица Дома Данијела Шевић је информисала покрајинског секретара о плановима и активностима у наредном периоду.